JSH Byggeservice ApS

Tømrer i Køge

Tømrer køge

Tømrer og snedkeropgaver i Køge, Stevns & omegn

Vi løser alle former for snedker- og tømreropgaver primært i Køge, Stevns og omegn – vi kører dog på hele Sjælland. Uanset om opgaven er lille eller stor, står vi klar til at udføre arbejdet.

Tømrerarbejde & snedkerarbejde
Hos JSH Byggeservice kan du få hjælpe til diverse tømreropgaver, om det er udskiftning af døre og vinduer, montering af nyt køkken eller bad, tilbygning eller udbygning, store som små renoveringsprojekter, eller andet inden for tømrerfaget – så tøv ikke med at kontakte os.

Vi hjælper dig med selv de små opgaver. I vores mindre maskinskedkeri kan vi lave alt fra døre og vinduer i specialmål, specialfremstilling af træelementer og meget mere.

Mange års erfaring
Vi går ikke på kompromis med fagligheden! Vi har rundt regnet 25 års erfaring inden for tømrer- og snedkerfaget, og det kommer dig til gode, uanset om du vil investere i energirigtige vinduer, nyt køkken eller noget helt tredje.

Vi lægger vægt kunden og kundensønsker, hvor vi sammen med vores kunder finder frem til den bedste løsning.  

Står du og mangler en tømrer eller snedker til dit næste håndværkerprojekt, så tøv ikke med at kontakte os og få en uforpligtende snak! Ring til os i dag på 20 26 18 28 eller send en mail til  jshbyggeservice@mail.dk

Tømrer Køge

Vi tilbyder alle former for snedker- og tømrerarbejde

Vi løser alle former for snedker- og tømreropgaver i Køge og omegn. Uanset om opgaven er lille eller stor, står vi klar til at udføre arbejdet. Vi lægger vægt kunden og kundensønsker,  hvor vi sammen med vores kunder finder frem til den bedste løsning.