JSH Byggeservice ApS

Om firmaet

JSH Byggeservice ApS

Mere end 25 års erfaring som tømrer i Køge, Stvens og omegn

JSH Byggeservice ApS er et tømrer- og snedkerfirma, som har eksisteret siden 2006. Vi udfører både store som små opgaver og tilpasser og tilrettelægger byggeløsningerne til dine behov. 

Vi går ikke på kompromis med fagligheden! Vi har rundt regnet 25 års erfaring inden for tømrer- og snedkerfaget, og det kommer dig til gode, uanset om du vil investere i energirigtige vinduer, nyt køkken eller noget helt tredje.

Vi lægger vægt kunden og kundens ønsker, hvor vi sammen med vores kunder finder frem til den bedste løsning.

Kvalitet har altid været en vigtig grundsten i vores tilgang til håndværket. I dialog med dig finder vi den løsning, som skaber et samspil mellem æstetik og praktik. Før selve arbejdet starter, forventningsafstemmer vi med dig – og vi overholder selvfølgelig vores indgåede aftaler.

JSH Byggeservice ApS, samarbejder med forskellige virksomheder som sikre dig at du får materialer af god kvalitet. De virksomheder firmaet benytter sig af, er HTH GO, XL BYG og meget mere.

Vi holder til på Stevns og i Køge, men vi dækker hele Sjælland – Så står du og mangler en tømrer eller snedker til dit næste håndværkerprojekt, så tøv ikke med at kontakte os og få en uforpligtende snak! Ring til os i dag på 20 26 18 28 eller send en mail til  jshbyggeservice@mail.dk

Vi tilbyder alle former for snedker- og tømrerarbejde

Vi løser alle former for snedker- og tømreropgaver i Køge og omegn. Uanset om opgaven er lille eller stor, står vi klar til at udføre arbejdet. Vi lægger vægt kunden og kundens ønsker,  hvor vi sammen med vores kunder finder frem til den bedste løsning.